lördag, juni 21, 2008

Midsommarafton? Ja, just det.

Som sagt så blev det inget traditionellt midsommarfirande. Men det gjorde inte det minsta. Träffade upp Linus efter jobbet och vi vandrade kring Clarkenwell för att hitta ett matställe. Dte blev en enkel italiensk restaurang och vi kunde sitta utomhus. Jag beställde menyn (som var överaskande prisvärd) och fick calamari, gnocci a quatro fromaggi samt tiramisu. Till detta en kopp cappuchino, en glas amaretto och två små biscotti. Inte alls dumt. Vi satt bakom två damer som betedde sig lite underligt. Medan de drack en flaska Moët så bråkade de och iaf den ena anklagade den andra för diverse saker. Intressant.

Efter maten tog vi oss så smått till St John's Wood för att hälsa på Aster. Prmenerade hem till henne vis Abbey Road övergångsstället (ja, det!) och skrattade åt bilförarna som knappt fick en chans att köra förbi pga turister som skulle fotas på övergångsstället. Hihi.

Hemma hos Aster blev det trevligt samtal och god dryck (jag smuttade hela kvällen på en härlig Rom från Venezuela) och vi fick träffa några av Asters londonvänner och Jake. Det är trevligt nog lätt att ta sig hem från St John's Wood, vilket gjode att vi bara hade trevligt och slapp svära över resan hem (trots att vi var i nordvästra London!). Alldeles utmär midsommarafton... ja, utan det vanliga.

Inga kommentarer: