söndag, augusti 01, 2010

Intensiv vecka

Har haft det fullt upp denna veckan. Vårt arbetslag har fått en ny praktikant som jag till stor del tagit hand om, på gott o ont. Dessutom hade vi sista mötet med våra utskottspersoner till början av september i onsdags som vi behövde förbereda oss för. Nu ska Meg o Meghan vara bortresta i två veckor så då får jag hålla fortet.

Dessutom har vissa förberedelser behövt göras eftersom L fyldde 30 igår. Det har tagit upp både tanketid o realtid, iaf på fredagen då jag kompletterade mat, marinerade o stekte kyckling, organiserade oss inför lördagen, bakade kakbottnar och städade lite o förberedde för gäster. Var ngt slut när jag så småningom gick på antenatal Class. Det var bra men blev lite besviken över att födelsehemmet här i kommunen (med rum för hela familjen o trevlig miljö) med allra största sannolikhet inte är ett alternativ. Värre blev det av att de gjorde massor av effektiv reklam för att folk skulle tänka över möjligheten på allvar och det lät enormt lockande.

Promenderade sedan hem o vi möttes upp för att köpa pizza på La Figa och invänta Magnus & Johannas ankomst. De kom medan vi väntade o sedan fick vi en trevlig kväll tillsammans.

Inga kommentarer: