lördag, augusti 21, 2010

IKEA

Så var det dags att åka till Ikea o handla förnödenheter: barngrejer & kräftor. James ställde vänligt upp med skåpbil o körande. Samt bärhjälp.

Vi började naturligtvis med middag: köttbullar med potatis, brunsås o lingonsylt. Och det obligatoriska ojjandet över folk som äter pommes t dem.

Sedan var det bara att sätta igång med excellblad i högsta hugg. Skriva upp var saker skulle hämtas, beställa visst från lagret, kolla o jämföra vissa varor och samla småplock. Vi var inte lika effektiva o snabba som vanligt ska erkännas, och det berodde mest på att jag är långsammast i världen o inte särskilt skärpt för tillfället. Men vi hann få ihop allt vi skulle ha i tid, bl à tack vare en sista kontroll o insikt om att madrassen också skulle med. Hann även med en sväng in på Sweden Shop för kräftinköp. Men ve o fasa! De var slut. Tydligen hade Ikea endast fått en begränsad mängd iår. Bara att försöka fundera ut en alternativ strategi. Kom inte tomhänt därifrån dock. Inlaggd sil o dajm är också bra att ha.

Det blev rätt sent innan vi kom i säg, men inte så farligt. Och dessutom, nu har vi bytbord, byrå o säng. Nu kan barnet komma.

Inga kommentarer: