fredag, juli 24, 2009

Träffa Stockholmsfolket

SOm altid i huvudstaden har man en gäng människor man vill träffa iaf en gång på egen hand. Vi klämde in alla dessa umgängen tis-tors och det var väldans trevligt fast inte det minsta utvilande. :)

På tisdagen hade jag brunchdate med Lina som varade till c:a fem. Vi brunchade på Bönor och Bakat, prommenerade St Eriksgatan ned och sedan vidare till Smedsuddsbadet (i regnet) där vi fikade på roddklubben (gott, men LÅNGSAM service och enormt ärligt med den utsikten över Sthlm) och sedan tillbaks till Odenplan. Massor av snack; precis vad vi behövde.

Strax efter att ajg skildes från Lina mötte jag upp emd Linus för att besöka Magnus & Johanna i deras nya lägenhet vid Karolinksa. Hur fint som helst! Vi gick in till St ERiksplan och åt på RaBARber. Det var gott och trevligt. Pojkarna efterrätt var spännande: choklad och ett special dessertvin från Congac. Le patron okm ut och förklarade (på äkta Sthlmska) hur manskulle avnjuta desserten: ta en bit choklad, låta den smälta lite i maten, smutta på finet och låta det virvla runt så får amn en "rent erotosk upplevelse". Lyckad kväll!

På onsdagen hade vi dejt med Jamie, Anna & FReddy. Vi körde över glasen vi fått låna av familjen Ekstrand till Jarla och sedan åt vi sill-/knytlunch medna Freddy sov, lekte med Freddy och var nere och badade i sjön. Vilken utmärkt trevlig eftermiddag! Väl hemma igen firade vi Margaretadagen med tårta och satt och degade i trädgården.

På torsdagen åt vi först en god lunch med mamma & pappa och snckade en del. Gött. SEdan mötte jag Melina i Midsommarkransen för en ärlig promenad och fixa på lyran. Underbara Sommarstockholm och sällskap. Tänk att man kan ha så mycket att säga varandra.

Inga kommentarer: