måndag, september 08, 2008

Helgen som gått

Det blev en relativt lugn helg allt som allt. Pubbesöket i fredags var mkt lyckat, och vi blir bara mer och mer förtjusta i vår upptäckt. Det blev ett par drinkar, men civiliserat nog kom jag inte hem särskilt sent. Pubar stänger ju vanligtvis vid kl 23.

Vi hade lite ärenden i Canary Wharf på lördagen. Efter att ha sovit rätt länge (och läst ite morgontidning) begv vi oss dit via Vesuvio. Där blev det brunch som var rätt fin. Vi lyckades med många av våra ärenden och kunde t o m promenera hem igen. På kvällen lagade vi lammfärsbiff i rödvinssås med klyftpotatis och såg på "Three Men in a Boat".

När i väl ränt våra knappa 3 km behövde vi näring. Först hade vi svårt att ebstämma oss, men var mkt nöjda med Sunday Roast på The Grapes. Den var mkt god, även om det var synd att lammet hade hunnit ta slut. Ännu en sväng till Canary Wharf blev det efter det, med införskaffande av bibliotekskort och stop på Patisserie Paul. Vi åt kaka och drack te framför TV:n (tittade på ett program om Themsen). Sedn fortsatte vi att ta dte rätt lungt resten av dagen, som avslutades med två avsnitt av Band of Brothers.

Inga kommentarer: