tisdag, januari 01, 2008

Så blev det 2008

Att resa på nyårsafton har sina fördelar. Det är rätt lugnt, inte så mycket folk på flygplatsen och mer plats på flyget. Men man är lite för trött för en ordentlig baluns när man anländer hemma kl 20...

Resan gick mycket bra och vi tittade nöjt på Simpsons under flygturen. Väl på Gattwick gick Linus på tågbiljettsjakt medan jag handlade frukostmat på M&S som hade öppet. Visste inte om det skulle finnans något öppet hemma... Ca en timme senare var vi hemma och kunde konstatera att affären vid DLR:en iaf har öppet (och även idag) liksom den i vår byggnad. Skönt.

Vi packade upp och städade undan samt duschade av oss resedammet medan vi väntade på att vår beställmat skulle anlända. Indiskt är MUMS fast de var lite snåla med köttet igår. Inte desto mindre blev vi mätta och glada. Sedan spelade vi Wii tills tolvslaget som vi lite missade, men vi såg iaf en del fyrverkerier nere vid flodstranden.

Strax efter det att vi kommit tillbaks hem och spelat mer Wii (vi var tvungna att köra fitnessträningen efter att vi justerat tiden på maskinen) kom James och sedan Matt och Gloria förbi på drink och champagne. Det blev en intensiv och trevlig stund innan de gav sig vidare till en annan fest och vi stannade hemma. Gammal kvinna gör så gott hon kan... Med tanke på hur trötta vi var (jag sjuk och Linus sovit dåligt) och att vi rest under dagen så kändes det helt rätt och motiverat. Alltid skönt att göra som man VILL.

Imorgon är det dags att bruka allvar. Oja. Har en del att skriva och läsa. Lite ångest. Sedan känns det lite stressigt att "bara" vara här en dryg vecka och veta att jag inte kommer hit igen innan sent i februari. Och då flyttar jag! Det blir bra.

Gott nytt år!

Inga kommentarer: