fredag, januari 01, 2010

Året som gått: 2009

Januari: Har slutinlämning samt slutseminarium för exjobbet vilket år jättebra. Besöker således Lunde i ett par dagar och får mig en härlig dos av de fina vännerna, inklusive en kväll på Grand med Senior Staff. Får även se Obama bli president & Emma klipper mitt hår.
Februari: Tar officiellt min Jur Kand och påbörjar därmed operations arbetssökande på fullt allvar. Börjar en sömnadsperiod som resulterar i en kjol, en klänning och ytterligare en halvfärdig klänning. Åker på Adrians födelsedagshelg i Sommerset och har det riktigt gött i solen på landet. Åker även en snabb sväng till Stockholm för att fira Marie.
Mars: Umgås med vänner & söker jobb samt planerar förestående bröllop och fest. Träffar Karin från högstadiet en sväng i London & avnjuter afternoon tea med Johan & Hanna på Park Lane Hotel. Fyller 30 år vilket firas med Zoobesök, Argentinsk middag & besök av storasystern.
April: Får och påbörjar praktik på Constitution Unit. Går även på intervju på Hansard Society där det erbjuds möjlighet till eventuell praktik i nästa omgång. Besöker Lisa i Cambridge under en strålande och trevlig helg då vi bl a påbörjar arbetet med att fodra min bröllopsklänning.
Maj: Arbetar nöjt på CU och fortsätter arbetssökande och bröllopsplanering light. Får besök av Linda under två veckor då hon har kurs i London och tycker det är jättelyxigt. Har två av mina fyra 'möhippor' och satsar oklokt på Norge i Eurovision. Lyckas registrera mig hos en GP.
Juni: Får besök av föräldrarna och ser Much Ado About Nothing i Regent's Park. Åker till Lund för att fira examenhögtid, hänga med vänner och bli hippad en tredje gång. Går på CU's Summer Party och lyckas vara charmig nog för att få användbara kontakter. Är med på en heldags parlamentarisk konferens till vilken jag bidragit med bakgrundsforskning. Får nästa praktik bekräftad: Hansard Society. Får trevligt besök av Lisa och fortsätter operation fodra bröllopsklänning. Planerar bröllop & fest samt söker arbete.
Juli: Slutar på CU & börjar på Hansard Society. Intervjuas på the Lords' Terrace, blir erbjuden betalt arbete och förlorar erbjudandet. Satan. Åker till Stockholm där jag blir fru på Stadshuset & firar detta en vecka senare tillsammans med vänner & familj i trädgården. Blir hippad, ex post facto. Bevittnar & firar Linda och Jonas vigsel uppe i Dalarna där det även blir bad i Siljan, Mingolf kryddat med Jack Daniel's och spaning av raggarbilar. Firar Linus som blir 29.
Augusti: Jobbar flitigt på Hansard Society och söker arbete. Äter Thaimat i Greenwich i stark hetta och skickar in ansökan för översättningsjobb. Får en fantastisk pedikyr och vi har kräftskiva där snappsen flödar.
September: Min sista månad på Hansard. Har det jättebra där. Mamma kommer på besök.
Oktober: Söker arbete förbrilt. Åker på minikryssning till Bilbao och får se delfiner & HMS Victory. Hjälper Adrian & Zoë att flytta & får en rejäl släng influensa för vilket Tamiflu ordineras. Går på seminarium jag hjälp förbereda.
November: Intervjuas för ett National Insurance nummer som jag sedan även får. Bestämmer oss för att åka på semester/smekmånad till Peru inom några veckor och släpper arbetssökandet för att vara researrangör ett slag. Blir vaccinerad (usch), tittar på State Opening of Parlaiment, har det allmänt trevligt och går på konstitutionella happenings. Reser till Peru.
December:Tillbringar ca två veckor i Peru med att resa omkring och uppleva massor. Bästa tre upplevelserna: Pullmantåg genom Anderna, Machu Picchu samt Regnsskogsvistelse. Kommer hem lycklig med utmattad och angripen av Atahualpas hämnd. Går på två julfester (CU & HS) och åker skridskor. Far till Sverige för att fira jul & nyår trots hot om strejk och isiga vingar.

Inga kommentarer: