fredag, mars 06, 2009

Kristinas nya klänning


Så blev det ena av mina klänningsprojekt klart igårkväll. Det var rätt svårt att få till den (och den är den enklare modellen!) med krage och små ärmar och massor av knapphål med en maskin jag inte riktigt kan (det gick till slut). Resultatet är inte lysande, men helt ok. Är även lite osäker på hur väl modellen passar mig men tror jag kan få trevlig användning av kläningen i sommar ändå.

4 kommentarer:

Linda sa...

Jag tycker den är jättefin och är djupt imponerad!
Kram!

Kristina sa...

Tack!

Sofia sa...

Detaljerna är jättefina! Jag vet inte om jag hade gett mig på ett mönster med sådan krage och ärm... men jag tror att du kanske har gjort den en storlek för stor... om du kan ta in den i midjan (med insnitt) så tror jag att siluetten kan bli bättre och mer smickrande på din långa överkropp.
Annar är det verkligen en jättesöt klänning!
Kram

Kristina sa...

Tack Sofia.Modellen ska vara lite bylsig. Funderar på om jag ev borde ha förlängt ryggen. Den får liksom inte utrymme att bylsa på längden, men däremot på bredden - vilket nog gör att den ser ut att vara för stor. Men jag ska testa om jag inte kan smalna av den lite nu när dte blivit så. Och så fixa ett vitt lite bredare skärp. Måste dock ta en sömnadspaus ett slag då jag har annat som måste prioriteras ett slag. Stor kram på dig!