söndag, oktober 26, 2008

DIY-helg

Helgen har handlat om att fixa lite i hemmet på ett eller annat sätt. I lördags åkte vi till ikea för att köpa lite smått som behövdes för att ordna saker. T ex korgar att ha i vår hylla i abdrummet, en ormbunke som vi ska kolla om den överlever i badrummet, lite belysning. Vi tog det lungt och gick omkring och kollade ordentligt vilket var skönt. Vägen hem tog vi via Chili's och åt smaskens.

Idag hade jag tämnkt åka till Columbia Road flower market, men det öste ned och suget blev dämpat. Istället åt vi en lyxbrunch (kokta ägg med räkor, mackor, yogurt med bär, banan, honung och nötter samt färskpressad apelsinjos - GI!) och har sedan fixat med småsaker i hemmet. Känns bra att få saker gjord som lätt glöms pga de inte är så stora. Nu måste jag bara komma på hur och var min (vår) 60-talslampa som köptes i Skånes Fagerhult ska sitta...

Har även talat med brodern som fyller år i dag cilket var mycket trevligt. Imorgon börjar allvaret igen och det gäller att vara fokuserad för att få kjlart exjobbhelvetet en gång för alla.

Inga kommentarer: