söndag, augusti 29, 2010

Lite lördag

Har inte varit enormt pigg denna veckan. Svårigheterna att sova bidrar.

Igår passade vi på att ha lite lördagstrevligt. Efter en lugn frukost begav vi oss in mot stan. Först besökte vi National Gallery och utsällningen 'Close Examination: Fakes, Mistakes and Discoveries' som visade hur man med hjälp av teknik, vetenskap och kunnande kunnat undersöka diverse verk och på så vis kunnat verifiera eller avfärda 'äkthet', upptäcka förändringar som gjorts under historiens lopp och lära sig mer om teknik och material. Roligt upplägg och lagom stor utställning. Glad vi gick. Därifrån gick vi vidare till Hummingbird Bakery där vi inhandlade två Black Bottom Cupcakes. Vidare handade vi dricka och satte oss på Soho Square för att avnjuta bak(under)verken. MUMS! Riktigt, riktigt fina och goda. Kan definitivt rekommenderas. Med denna bränsletillförsel avklarad gick vi (lite omvägars) vidare till John Lewis för att titta på pysselmaterial. Linda har nämligen inspirerat, så nu ska vi se vad vi kan skapa... Tyvärr satte svanskotevärken igång (ischias eller ngn annan nerv som kommer i kläm) så det var rätt jobbigt att att sig runt. men det gick. Väl hemma igen blev det lammfärsbullar i tomatsås till middag följt av 'An American in Paris' och Ben & Jerrys

3 kommentarer:

Linda sa...

Misstänker att jag är den som är skyldig till pysselinspirationen :) Hoppas ni får ihop bra saker (kan varmt rekommendera babynestet som verkligen blev superbra)!
Kram!!

Kristina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kristina sa...

Det finns bara en Linda i mitt liv. :) Tack, det kändes som en riktigt bra lösning. Lite meck att hitta vadd här , men jag ordnar det. Kram (och vad sägs om att höras strax?)